Viatge a Sevilla 2023

Durant el mes de setembre, EUROAVIA Castelldefels, representada pels estudiants de l’EETAC Gerard López López i Àlex Jiménez, ha participat en el congrés anual AMEAC i ExMEAC d’EUROAVIA International. Una trobada anual on es reuneixen totes les societats afiliades (AS) de l’associació a nivell europeu.

Hem estat presents en la presa de decisions a escala internacional, aprovant el pla financer i el pla d’empresa pel pròxim curs 2023-2024. Han estat uns dies molt intensos i esgotadors, però finalment s’han acabat aprovant totes les reformes i la nova junta internacional de l’associació.

Una de les nostres membres, Andrea Hidalgo, ha donat el relleu de tresorera a la nostra companya d’EUROAVIA Terrassa Amanda Román.

Hem pogut conèixer un munt de gent de més de 13 països diferents, i hem intercanviat punts de vista del sector aeroespacial actual a l’estat i Europa. 

També hem après un munt sobre les sortides professionals i oportunitats que els sponsors d’EUROAVIA ens poden aportar. Però també ens ho hem passat bé amb les activitats culturals que els nostres companys d’EUROAVIA Sevilla ens han preparat. La cultural night, una visita guiada al Real Alcázar de Sevilla i les llargues nits després dels llargs dies de congrés.

Ha estat una experiència fantàstica, esperem que cada cop més membres de la comunitat EETAC puguin gaudir d’aquests esdeveniments i la llarga llista de tallers i activitats que tenim preparades.

Converteix la carrera en una experiència inoblidable!

Formar part d’EUROAVIA i començar a gaudir de les activitats que oferim és molt senzill, només has d’omplir el formulari d’inscripció que trobaràs a continuació.

Converteix la carrera en una experiència inoblidable!

© 2024. Made by Gerard López López.