Taller d'Astrofotografia

El passat dimecres 18 d’octubre vam anar a l’observatori de Castelldefels, on ens vam trobar amb els nostres amics de l’Agrupació Astronòmica de Castelldefels (Astrofels) els quals ens van fer un taller d’astrofotografia.

Vam tenir molta sort, ja que tot i les males previsions meteorològiques, el cel es va destapar i vam poder observar tota mena de cossos celestes.

Un cop feta l’exploració visual i l’explicació dels equips astronòmics, vam baixar a la sala de baix per fer el taller de processament d’imatge. En José Miguel ens va explicar tota la feina que hi ha darrere de les populars imatges de galàxies i nebuloses a tot color. Quines tècniques es fan servir i com s’aconsegueixen tants detalls amb un equip de telescopis relativament petits.

Si us interessa el món de l’astrofotografia no dubteu a visitar el canal de YouTube d’Astrofels, on podreu trobar xerrades i un curs d’astrofotografia molt complet. També podeu associar-vos a l’agrupació, en podreu trobar més detalls a la seva pàgina web.

Converteix la carrera en una experiència inoblidable!

Formar part d’EUROAVIA i començar a gaudir de les activitats que oferim és molt senzill, només has d’omplir el formulari d’inscripció que trobaràs a continuació.

Converteix la carrera en una experiència inoblidable!

© 2024. Made by Gerard López López.