Airbus Sloshing Rocket Workshop

Atenció EUROAVIAns! Ja s’han obert les inscripcions per al Airbus Sloshing Rocket Workshop que EUROAVIA organitza anualment.

L’Airbus Sloshing Rocket Workshop és una competició que du a terme tant en format online com presencial, en què els equips han de dissenyar un coet reutilitzable de baix cost que es desestabilitza pel moviment de l’aigua emmagatzemada en un dipòsit sense pressió situat a la part posterior del vehicle.

Els participants, dividits en equips, disposaran de material educatiu de qualitat proporcionat per Airbus per poder dissenyar el coet de la forma més eficient possible.

Equip guanyador de l’edició de 2022.

El disseny del coet ha d’incorporar mecanismes per gestionar les forces dinàmiques introduïdes per l’aigua que flueix per maximitzar el seu abast, temps de vol i capacitat de càrrega líquida. El mecanisme de control es pot dissenyar a partir de mitjans passius i/o actius, on el seu rendiment en serà un aspecte clau del disseny.

Aquest repte té com a objectiu simular les condicions que experimenten els vehicles aeroespacials del món real que contenen propel·lent líquid, com ara satèl·lits o avions de nova generació.

Hi estàs interessat? No dubtis a contactar amb nosaltres per més informació.
Si reunim un nombre suficient d’interessats intentarem formar un equip per participar-hi!

Pots visitar la pàgina web oficial de la competició aquí: sloshing.euroavia.eu.

Converteix la carrera en una experiència inoblidable!

Formar part d’EUROAVIA i començar a gaudir de les activitats que oferim és molt senzill, només has d’omplir el formulari d’inscripció que trobaràs a continuació.

Converteix la carrera en una experiència inoblidable!

© 2024. Made by Gerard López López.