Inscripcions

Tens dubtes sobre l’associació? Consulta les FAQs!

FAQs

L'assistència a les activitats és obligatòria?

No! EUROAVIA Castelldefels organitza activitats de tota mena perquè les gaudeixi el màxim nombre de membres possibles. Tu esculls de quines activitats formes part, sense cap mena de compromís.

No hi ha control d’assistència ni res per l’estil, nosaltres proposem activitats per passar una bona estona i gaudir de la carrera!

La quota de 10 € és obligatòria?

Sí, per esdevenir membre de l’associació necessitem una petita aportació per membre. Amb aquests diners cobrim les despeses operatives de l’associació, els pagaments a EUROAVIA Internacional i altres despeses per poder oferir les activitats de forma gratuïta als membres.

Tingues en compte, però, que hi ha activitats que seran de pagament, ja que amb els 10 € anual no podem arribar a assolir-ne el cost.

Les activitats són gratuïtes pels membres?

La majoria d’activitats que duem a terme durant el curs són gratuïtes.

Tingues en compte, però, que hi ha activitats que seran de pagament, ja que amb els 10 € anual no podem arribar a assolir-ne el cost.

El viatge anual que organitzem té un cost d’uns 300 ~400 €, amb transport, allotjament i activitats incloses.

Tinc problemes al registrar-me, què faig?

Ens pots contactar al nostre correu (euroavia.eetac@upc.edu) o per Instagram. Indicans quins problemes tens i intentarem ajudar-te com més aviat millor.

Puc formar part de la junta?

Sí! Estarem encantats de rebre amb els braços oberts a tots aquells membres que vulguin col·laborar amb l’organització d’activitats i funcionament de l’associació.

Si estàs interessat/da envia’ns un correu a euroavia.eetac@upc.edu o posa’t en contacte amb nosaltres per Instagram.

Formar part de la junta ampliada és una experiència molt enriquidora per tothom!

Tinc més dubtes

Ens pots contactar al correu de l’associació (euroavia.eetac@upc.edu) o et pots posar en contacte amb nosaltres per Instagram.

Intentarem solucionar els teus dubtes com més aviat millor.

Converteix la carrera en una experiència inoblidable!

Formar part d’EUROAVIA i començar a gaudir de les activitats que oferim és molt senzill, només has d’omplir el formulari d’inscripció que trobaràs a continuació.

Converteix la carrera en una experiència inoblidable!

© 2024. Made by Gerard López López.